Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fejhallgatót vegyek,...

Milyen fejhallgatót vegyek, ha szemüveges vagyok?

Figyelt kérdés

Azt szeretném, ha hosszabb ideig tartó viselés után sem válna kényelmetlenné, és elégé strapabíró. Legalábbis olyan, ami nem megy tönkre néhány hónap után....Ja, és zárt legyen, nem akarom, hogy ki, vagy behallatszódjon bármi is.

Kérlek, mikrofonost, és mikrofonnélkülit is ajánljatok, ha tudtok. Nagyjából 20-40k között legyen az áruk.

2020. nov. 27. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

HyperX Cloud II

[link]

2020. nov. 27. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is HyperX Cloud II-t használok ajánlom a típust. Szemüveggel simán viselhető. Most is az van rajtam.

Bár a mikrofon része személyes visszajelzések szerint nem a legjobb.

De fülesnek k....a jó és nagyon kényelmes.

2020. nov. 27. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
attól is függ mekkora a fejed.
2020. nov. 27. 17:46
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Komolyabbat szeretnél:

ASUS ROG Theta Electret headset

[link]

2020. nov. 27. 18:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

HyperX Cloud 2 korrekt, de ott van még a Cooler Master MH752 ami jobb hangminőségben és mikrofonban is:

[link]

Így inkább azt mondanám, a két modell elég közel áll egymáshoz, felfogható úgy is hogy az MH752 a Cloud 2 újabb változata.(Takstar Pro 80 vs Pro 82)

Bár ezek nem a kényelemről híresek, eléggé izzadós fejhallgatók.

Ha belefér 3 ezer Ft akkor ott a DT770 Pro 80, plüss párnával és jobb hangminőséggel(bár ez relatív, ez inkább mélyorientált emelt magasokkal, a Cloud 2 és az MH752 pedig V hangzású fejhallgató):

[link]

Semleges hangzásra még ott van az ATH-AVC500, ez is jóval kényelmesebb darab mint a feljebbi 2.

[link]

ATH-M40x talán a kategória messze a legjobb fejhallgatója:

[link]

Szóval hangminőségben mindenképpen az ATH-M40X-t mondanám, kényelemben pedig a DT770 Pro-t.

2020. nov. 27. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#4.Nem vennék rá mérget hogy komolyabb lenne.

A Cloud 2 egy Taktar Pro 80 klón, párját ritkítja és nem akad nagyon gamer vagy színes fejhallgató ami meg tudná szorongatni.(hisz hát a Takstar az egyik legjobb audióval foglalkozó cég, erre van specializálva)

Nem mellesleg a zenehallgatói közösség és nagyra tartja, valóban részletes és korrekt V hangzást nyújt.

100K-ért amúgy már vannak fejhallgatók is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb. reggelig lehet sorolni.

Az biztos hogy ha a Cloud 2 sem studió fejhallgatóból készült volna közel sem lenne ekkora népszerűsége(meg hangminősége sem), egyszerűen ez egy zseniális húzás volt hogy a zenei hallgatói közössége és a játékközösséget sikerült 1 fejhallgatóra összegyűjteniük és kellett is a HyperX-nek hogy a Kingston-tól függetlenedni tudjanak.

2020. nov. 27. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kényelemben a k240 formák működnek, de ezt próbálgatás nélkül soha nem döntöttem volna el, és ebben volt egy adag tapasztalás is, főleg a hosszú távú viselhetőséggel. Néha magamon felejtem, aztán elindulok benne... A szemüveg addigra már szétcsapja az orrnyergemet, de az nem füles függvénye, egyedül a szűkebb sapkámban érzem erősödni a dolgot.
2020. nov. 27. 19:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nem számítottam ennyi válaszra. Ezek kényelmesebbek, és strapabíróbbak is, mint egy sennheiser gsp300? Az nekem rohadt kényelmetlen volt, nyomta a fülemet állandóan, ráadásul néhány hónap használat után felhasadt a műbőr borítás.
2020. nov. 27. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen, a Sennheiser az alsókategóriában nem alkot nagyot.
2020. nov. 27. 22:00
 10/15 A kérdező kommentje:
ma 18:28: Illetve tőled kérdezném, - ha lehet - hogy az ATH-M40x mennyire számít kényelmes viseletnek? Hol helyezkedik az általad felsoroltak közt, ilyen szempontból?
2020. nov. 27. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!