Miért hallok Coil Whinet a fülhallgatóban?
Figyelt kérdés
Előre felkészítek mindenkit, hogy a problémám teljesen érthetetlen.
Tegnap beszereltem az új VGA-m a gépembe, egy RX570-est.
Azóta, ha játszok, a front jack audióból csak Coil Whinet hallok. Ha hátúlra dugom be a fülest, akkor nem hallok a fülesben Coil whinet. Azonban ha semmilyen jack nincsen bedugva a gépbe, akkor pedig magából a gépből jön a hang. Videókártyát kivettem, újra beraktam, front audio ki-be. Kábeleket átszervezgettem. Találtam egy laza SATA kábelt azt is bedugtam rendesen, de semmi, semmi és semmi, nem jó. Előre nem tudok bedugni fülest mert úgy búg hogy kegyetlen. Kérem valaki segítsen nekem :(
2020. nov. 26. 14:36
1/5 anonim 

válasza:

a front csatlakozó és így a kábel is pont a videokari mellett megy el. ezek szerint szar a kábel vagy a csatlakozó. szigetelés vagy franc tudja
2/5 anonim 

válasza:

Túl közel van a csatlakozó vagy a kábel a GPU-hoz és nincs megfelelően árnyékolva a kábel, ezért hallod. Én a régi alaplapommal hátulról is hallottam, mert pont a GPU alatt volt az audio chip, külső hangkártya oldotta meg a problémát. A mostani már nem csinálja, de maradt a külső hangkártya, mert ugyan azzal az 5000 Ft-os fülessel is hallhatóan jobban szól, mint az alaplapi.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
Akkor hangkartya vasarlast ajanlottok? Az segitene? Szerintem is a szigeteles lesz a gond.
2020. nov. 26. 15:07
4/5 anonim 

válasza:

Igen, az segít. Mindenképp USB-s legyen, ami nem pendrive szerű, hanem kábellel csatlakozik és el tudod tenni minél messzebb a gépháztól, mert a lehető legtávolabb kell kerülnie a zajforrásoktól, ami a CPU, GPU, konnektor, bármilyen eszköz tápegysége.
5/5 A kérdező kommentje:
Isten tudja mitől, de sokkal halkabb lett az a front jacknek a coil whine hangja, szinte már nem is hallani csak ha nagyon hallgatozok.
2020. nov. 26. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!