Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Öszeraktam egy új ryzen...

Öszeraktam egy új ryzen gépet, de egy gt 710es vidikártyár raktam bele egyelőre, ami direkt ilyen esetekre van tartva. Érdemes várjak januárig vele és majd ha megjelenik vegyek egy 3050ti vagy 3060 nvidia kártyát?

Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem most pénz kidobás lenne ha pl egy 1660 supert vagy 2060-at vennék.
2020. nov. 25. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod, várj...
2020. nov. 25. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Használtban nem gondolkodsz? 1070/80/ti rx 5600xt/5700/vega valami?
2020. nov. 25. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Többé használtban soha. Erdélyben lakom, vettema használt kártyát, haverom is. A szőrösnyelvü románok teljesen lehasznált kártyákat adnak, jót nem tudsz venni.

Kb 3 hete felcsillant a remény. 1660 super, szeptember 25-én volt véve, 3 év garancia. Ugyanaz a tipusú asus kártya mint ami a számlára és a garanciapapírra volt írva. Mondtam neki küld, megveszem. Mikor ide ért, kibontottam, direkt így kértem, hogy ellenőrizhessem. Nem lepett meg, mikor láttam, hogy a kártya széria száma nem talált a garancia papíron levő széria számmal. Nem vettem át.

Mi is történt? Ő vett magának egy ugyanolyan kártyát szeptemberben és megprobálta eladni a két éves használt kártyáját. Természetesen a ventik is jól kotyogtak, amivel már volt korábbi tapasztalatom. Fogalmam sincs bányászatra vagy mire használják és aztán eladják, sokszor úgy, hogy "új, bontatlan, garancia nélkül". Aztán berakod úgy szolnak a ventik mint egy második világháborús vadászgép propellerje.

2020. nov. 25. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Most mi van? nem tudok írni...pálinka
2020. nov. 25. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem szőröstalpúak miatt ilyen... hanem kínai fos. Még ha taiwani az a kínai, akkor is kínai marad. Mind ilyen szar 😃 videokarit csak újat! Procit, RAM-ot (memtesttel) lehet venni használtan, azok jók. Főleg proci nagy üzlet használtban.
2020. nov. 25. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:

én használtan vettem lehasznált bányászkártyákat, a jelenlegi rx 580-al eléggé meg vagyok elégedve 30 ezer ft-ért

több, mint 50%-al olcsóbban vettem, mint akkor kapható volt... azóta csak feljebb ment az ára mind használtan, mind újonnan... pedig már több, mint egy éve használom...

egyedül a ventik hangosak picit, de ezek már fanstoposak, néha veszem csak észre

2020. nov. 29. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Most 70-75 egy új rx 580

ennyit tuti nem adnék érte...

ha 35ból kijön használtan egy jól működő rx 580...

bármikor megvenném, garancia nélkül is

2020. nov. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!