Miért ilyen halk a mikrofonom?
Figyelt kérdés
Egyik barátom javaslatára vettem egy yenkee ymc 1030 mikrofont, mert nagyon meg volt vele elégedve, és tényleg jó volt a hangja azzal. Miután összeszereltem és teszteltem, azzal szembesültem, hogy iszonyatosan halk. Nem csak annyira halk hogy nem lehet érteni amit mondok, hanem annyira, hogyha kiabálok akkor is csak éppen hallani valamit. A mikrofon hangereje maxon van, ha boostot nyomok az se sokat segít, mellette még zúg is. Mi lehet a probléma?2020. nov. 25. 10:14
2/3 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a típust, milyen hangkártyára van kötve? Azon van gain poti? Ha igen, tekerd fel. Ne túlságosan, mert torzítani fog és zaj is keletkezik, annyira, hogy a legerősebb hang amit "kiadsz" bele -6 dB körül legyen. Ha USB-s, akkor így jártál, az sajnos lutri. Ha már professzionális mikrofont szeretnél, XLR csatlakozósat vegyél és egy stúdióhangkártyát amin van ilyen bemenet.
3/3 anonim válasza:
Megnyitod a Gépházat, azon belül "Hang" és ott "Hang vezérlőpultja". Először is azt nézd meg, hogy az új mikrofon van-e alapértelmezettnek beállítva. Aztán rámész a tulajdonságaira, ott a Jelszinteknél tudsz állítani rajta, ha erre gondoltál boost alatt, akkor lehet nem itt van a probléma. Nem írtad milyen programot használsz beszélgetésre, de nézd meg annak a beállításait is, hogy biztosan az új mikrofont használja-e, ott nincs-e lehalkítva. A barátod is tud esetleg hangerőt adni rád az ő oldalán.
Esetleg még ha valami szoftver jár a mikrofonhoz annak a beállításaiban is lehet nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!