Hogy tud a bátyám ezen a gépen grafikai munkákat csinálni? Nem gyenge ahhoz ez a gép?
Figyelt kérdés
Core i7 920 @2.79GHz cpu
16GB ddr2 memória
500GB Samsung SSD
GTX 1660 Ti grafika
Az alap gépet pár éve hozta munkából (ott kidobták volna már) az SSD-t meg a grafikát ő vette bele.
Napi szinten használja rajta a Photoshopot, Illustratort, Indesign-t. Valamiből CS6 és valamiből CC2019 verziót.
Windows 10 Pro van neki rajta
2020. nov. 24. 10:23
1/9 anonim válasza:
Én ennél hatványozottan szarabb gépen is retusáltam már képeket. :D
2/9 anonim válasza:
A bátyád ügyes! :-)
(Sokan ilyen gépnek is örülnének.)
3/9 anonim válasza:
Teljesen jó ez, az ilyen programoknak főleg a memória kell. Amihez sokkal több kéne az ha animációkat akarna csinálni.
4/9 anonim válasza:
Én 20 éve egy Pentium MMX-szel végeztem grafikai munkákat. 133 MHz-es proci, meg 64 MB RAM mellett.
Igaz, nem CS6-tal. :)
5/9 Morzsi007 válasza:
Pár hónapja még én is Q9550-nel meg 8Gb DDR2-vel és R9 280-nal vágtam a videókat, fotókat lightroomban szerkesztettem meg 3D modelleztem inventorban. Működött.
6/9 anonim válasza:
Én annó egy Tualatin magú 1200 MHz-es egymagos Celeronnal, 640Mb rammal videokazettákat digitalizáltam, vágtam és rendereltem. Ez nyomába nem ér a bátyád gépének.
7/9 anonim válasza:
Gondolod csak pár éve találták fel a grafikai munkákat..?
Előtte nem léteztek grafikusok? Nem retusáltak képeket? Nem vágtak filmeket? =8-()
8/9 anonim válasza:
Nyilván nem ideális a mai követelményeknek, és nem olyan gyors így a munka, de ez egy működőképes gép még. Talán a memóriasebességet mondanám szűk keresztmetszetnek igazándiból, már ami a grafikus munkát illeti. videokari az ugye elég jó, proci is 4 mag 8 szálas, szóval eléggé rendbenlevős ilyen feladatra.
9/9 anonim válasza:
Nekem laptopom van és gyengébb mint amit leírtál. Még az after effects is simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!