Ram mhz változás?
Ez pontosan úgy működik, ahogy leírtad.
Esetleg még jó lenne tudni milyen ramokkal dolgozik az alaplapod, mert ha az eleve nem is tudna 2133MHz fölé menni, akkor ez így tökéletes is.
Most csak kiragadok egy alaplapot:
Ahol nagyon jól látszik, hogy nem finyáskodik a RAM-ok területén.
ez ilyen előre összeállított konfig volt egy számtech boltban, csak akkor nem értem hogy ők miért állítottak össze olyan konfigot amiben egy max 2133mhz-t tudó alaplapot raktak bele egy 2400mhz-s rammal, bár lehet hogy nemvolt nekik 2133 mhz-s ramjuk és akkor a 2400-eset rakták bele szóval nyilván indokkal történt nem nyílván nem hülyék és nem véletlen volt :D azért vettem 2133-asat mert akkor amikor vettem a +2 ramot akkoriba nem nagyon értettem hozzá, tesóm segített belerakni is a gépbe :D szóval nem is baj hogy 2133-asat vettem kiegészítés képpen mert a 2400-as "eredeti" ramok is csak 2133-on mentek mindig is mert az alaplapom nem tud ettől többet, gigabyte b150-hd3p [link]
Maximum Speed 2133 MHz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!