3200MHZ ramom 2400MHZ-t ír a feladatkezelőbe, miért?
Figyelt kérdés
Vettem új ramot ami 3200MHZ de 2400-on megy, azt olvastam, hogy biosban valahol belehet állítani hogy 3200-on menjen, ezt hol tehetem meg?2020. nov. 20. 16:12
11/12 CspCsj válasza:
Ha mind a 4 memóriád dual-rank-os, akkor a 8 rank (csatornánként 4) okozhat időzítési problémákat, ami kisebb sebességet eredményez.
Ha az újonnan vásárolt memória chip-jei más gyártmányúak, akkor az is okozhat kompatibilitási problémát, és lassabb sebességet.
Gyári OC sebességhez 4 rank (csatornánként 2) az ideális. (pl. 2db dual-rank, vagy 4db single-rank modul)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget!
2020. nov. 21. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!