Van olyan számítógép ház amibe kényelmesen elfér egy gtx 1080, későbbiekben egy 1080TI?
Figyelt kérdés
A mostanit meg kellett vágni, hogy beférjen a vga vége, nem a legjobb megoldás.2020. nov. 20. 08:49
1/5 anonim válasza:
Van egy csomó. Rengeteg gépház gyártó feltünteti a maximum vga méret adatokat, nyilván általában a hossz szokott probléma lenni, de szélesség / magasság adatokban megadják.
Nekem pl. Thermaltake V200-ba kényelmesen elfér egy asus tuf rtx 3080, szóval egy gtx 1080 (ti) is simán elférne benne.
2/5 anonim válasza:
Persze, csak olyat keress, ahol a HDD és SSD tartó külön egységként kiszerelhető, úgy 450 mm-es is befér.
Nekem egy régebbi Corsair 550D hangszigetelt házam van, ott is ki van szedve a plusz tároló és kész (azzal is elfért volna mondjuk a 1080 strix, de akkor amradt volna kb 2 mm a váz meg a kártya közt, így kényelmesebb).
3/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nekem egy régi Cooler Master Haf 912 ben van egy méretes Asus Rog Strix GTX 1080. Annyi hogy a gyárilag elhelyezett SSD-t és HDD-t lentebbi ketrecbe tettem a fentit meg kivettem így tulajdonképpen a világ legnagyobb kártyái is simán beférnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!