HannsG HK162ABB 15,6" LCD monitor Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Kicsi lenne, vagy pont jó? :D a mai játékokhoz kéne. Sztem a felbontás tökéletes. Képeken nem látszik kicsinek.2010. aug. 10. 20:36
1/2 anonim válasza:
"Képeken nem látszik kicsinek". Figyelj én akármit lefényképezek neked úgy, hogy ne tűnjön kicsinek :D Ez ne legyen támpont.
Inkább nézd meg a mostani monitorod mekkora. A népszerű alsó/középkategóriás laptokoknak is ekkora kijelzőjük tipikusan. Csak ott 1280x800 a jellemző felbontás. (Bár van 1920x1200as is 15,4-es, de az csak éles szeműeknek :D )
Egyébként ma szerintem eléggé átlag alatti egy asztali gépnek a 15 col körüli monitor. Én legalább 19eset vennék, de a munkám miatt akár 28 colos is szóbajöhetne :D nem játékhoz :D
2/2 anonim válasza:
A 15.6" pontosan 6.4"-lal, vagyis közel 20 centivel kisebb, mint a 22"-os monitorom... 20 centi meg még farokban se kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!