A minap vettem egy 1660ti-t. A játékokat nagyon profin elfuttatja, legalább 70-80 fps-sel. Viszont miközben jászom nagyon durván felpörög a ventillátor, de annyira hogy az már zavaró. A driverek és a bios a legfrissebb Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 17:52
1/9 anonim válasza:
Le kell venni a venti fordulatszámát. Például az MSI Afterburner-rel.
2/9 anonim válasza:
Ha a hőfokok igazolják a pörgését, akkor kell is ennyivel menni. Ezesetben újra kéne pasztázni.
B lehetőség, hogy a ventiket leszereled, és a hűtőbordákat rágyorskötözőzött csendes 12 centis ventikre fújatod (alaplapba tudod dugni ilyenkor.
3/9 anonim válasza:
Linkeld be a kártya pontos tipusát.
5/9 anonim válasza:
Azt hittem a két ventis gigabyte-od van mint nekem volt, mert az is hangos volt. De ez annál is rosszabb. Egy venti nagyon kevés, szóval ez így kell elfogadni.
6/9 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen.
Amit tehetsz, hogy bekapcsolod játékokban a vsync-et, és esetleg lelimitálod a játékot 60 vagy 30 fps re.
Néhány játékot levettem 30 ra mert olyan gyors reakciókat nem igényelnek és legalább a kártyám se ordít mint az állat közben.
7/9 anonim válasza:
Vsyncet bekapcsolni plusz teher. Letöltöd msi afterburner mellé a riva tunert és azon beírod az fps limithez a 60-at. Én is úgy használtam amíg 60 hz monitorom volt.
8/9 anonim válasza:
Ö a vsync nem teher annak az a feladata hogy a monitorodhoz igazitsa a kép frissítést.
9/9 anonim válasza:
MSI AFTERBURNER
állísd be egy egyedi ventilátor profilt, a hőfokra figyelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!