Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya probléma! Mit tegyek?

Videókártya probléma! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy van egy Nvidia Geforce FX 5200-as videókiártyám.A probléma az hogy amikor leporoltam és visszatettem még a számitógép adatokat mutatta a windows képernyöt is de a bejelenzkező képernyöt nem.A windowst nem inditja el csak csökkentett modban.Az lenne a kédésem hogy csökkentett módban hogy megy ?És normálban miéert nem?Elöre is köszi ,és bocs hogy ijen hosszú lett.
2010. aug. 10. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Arra tippelek, hogy a kép egy másik monitorra tevődik át. (vagy TV kimenetre...)

A monitorod milyen üzenetet ír?

Megpróbálhatod csökkentett módból uninstalálni a videókártya driverjét, majd újraindítás után biztosan menni fog normál módban is, és szedj le egy új drivert innen: www.nvidia.com

2010. aug. 10. 18:43
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ holnap megnézem ha nem sikerül akkor szolok
2010. aug. 10. 20:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Megprú

óbáltam de amint csökk.módban beképek vhova lemegy a kép:SMost mit tegyek?

2010. aug. 11. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg a "legutóbbi helyes konfiguráció" használatát, vagy talán a "VGA mód engedélyezés"-t.
2010. aug. 12. 09:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen karim van (az egyik gépembe) és még soha se sikerült elrontanom, szal szerintem valamit te rontottál el törölt le minden drivert driver cleaner-el, a Start/Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése alatt keresd meg a drivert meg minden directx szarságot, töröld le bootold újra eredeti lemezről telepíts fel a drivert. ez hasznos lehet
2010. aug. 12. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám volt ugyan ezzel a vidikarival.. nekem 128MBos volt... szétszedtem összeraktam... kinyírta a procim meg az alaplapom.. nekem is ugyan ezek voltak a hibák
2010. aug. 12. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Eredeti driver cd-m nincs mer használtan vettem 1 éve kb....megpróálom amit mondtatok!köszi a válaszokat.ja és ha ezek sem segitenek akkor kuka?:D
2010. aug. 13. 09:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem kuka, szerintem driver hiba, csak ki kellene iktatnod a drivert... :)

Ha csökkentett módban nem megy, akkor fogj egy XP cd-t, majd azon megnyomod az R betűt (vagy J magyar winnél), majd keresd meg azt a parancsot, ami kilistázza a drivereket (ehhez használd a HELP parancsot), és az nvidiáét lődd ki a következő beírásával: disable (...)

A ...-ot kicseréled a driver nevével, csak arra ügyelj, hogy általában több is van amit ki kell lőni...

Sok sikert hozzá! (Ha rosszat kapcsolsz ki, akkor talán nem fog beindulni a rendszer.)

2010. aug. 13. 12:43
 9/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónAK EZTKICSIT NEHÉZ AZ INFO TUDÁSOMMAL...HA vindowsban lövöm ki ugyis jó?
2010. aug. 14. 15:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Nos,eljutottam odáig amikor a gépet bekapcsolom már normál szöveget se ir.PL:a bios helyett iouo a bott menü helyett meg iou eou-t ir....american megatrend feliratra meg amnuio megaoui:Sez akkor kuka?
2010. aug. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!