Hogy/hol tudnám eladni a fujitsu E751-es laptopomat?
Figyelt kérdés
HEtek óta hirdetem, több helyen, de senki nem érdeklődött rá. Hol/hogy tudnám eladni?2020. nov. 16. 15:47
1/7 P.O.C. válasza:
hardverpro.hu például. De ha a piaci ár felett hirdeted ne csodálkozz, hogy nem érdeklődnek. Sőt érdemes átmenni picit, hogy kapósabb legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
55.000ft
2020. nov. 16. 16:23
4/7 anonim válasza:
piaci ár most brutális a homeoffice kereslet miatt, tehát most lehet jó áron eladni gépeket.
- jófogás
- marketplace (facebook)
- hardverapró
ezeken mindenképp legyen fent.
Mit árulsz, milyen áron, milyen marketinggel? (képek, szöveg, stb...) linkeld!
5/7 anonim válasza:
Privátban küld el a hirdetés linkjét, és segítek, hátha picit átkell fogalmazni. Vaterán-jófogáson és hardveraprón is adtam el már egykét terméket. Laptopom éppen nyáron:)
6/7 anonim válasza:
Am próbálj engedni kB 5ezret,vagy álld a szállítás költségét, stb
7/7 A kérdező kommentje:
5-ös, elküldtem.
2020. nov. 16. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!