Volna értelme 32GB ramnak?
3-4 évre tervezve volna értelme 32GB ramot venni? Igazából új gép egy 3700x és egy RTX 3070 mellé menne, és úgy tervezem, hogy 3-4 évig ha nem is mindent maxon de azért vigyen mindent szépen.
Csak mivel az utolsó malacperselyt is fel kéne törni a ram-hoz így elgondolkodtam hogy kell-e, viszont később emg ki tudja hogy pont azonosakat kapnek-e.
Szerintem jelenleg elég 16, ha csak játékra van használva a gép. Emiatt nem beruháznod. Bőven ráérsz akkor, ha majd szükség lesz rá.
(Bár egyszer már mondtam ezt magamnak, és mikor kellett volna több hirtelen a duplájára emelkedtek a RAM árak. :D És erre sajnos megint meg van az esély.)
Nem, csak párban kell azonosnak lenne. A másik pár lehet más ha ugyan azok a a paraméterek. Amúgy még típuson belül se biztos, hogy egyformák a chipek.
Viszont ha később veszed, és nincs már új, ott a használt piac. Ez nem az az alkatrész, ami könnyen tönkre megy. Másképp nem merne néhány gyártó élettartam garanciát adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!