VGA monitor csatlakoztatása "display port" kimenetre hogyan? (bővebben lent)
VGA monitorom van, valamint olyan átalakítóm, amely egy hosszabb csatlakozót tartalmaz egyik végén, másikon pedig a sima VGA van.
Tartok tőle hogy a "display porthoz" ez nem lesz jó. Hallottam drága, aktív VGA átalakítókról, ami nekem van az párszáz forintos, passzív eszköz, azt hiszem a "DVI" valamely változata és a VGA közt alakít át.
A display port nem tudom hogy mi pontosan, HDMI nincs a monitoron, nem tudnám rákötni attól tartok (számítógép felöl HDMI csatlakozási lehetőség adott még a display porton kívül)... Mini HDMI-VGA kábelem van, de gondolom ez nem az)
Most készülök új alaplapot venni és a "display port"-ot nem ismerem, de a manual ezt írja róla:
1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz
* Support for DisplayPort 1.2 version.
Tartok tőle hogy valami méregdrága aktív eszközzel kell konvertálni hogy VGA monitoron lehessen nézni.
Ezt az alaplapot tervezem venni:
GIGABYTE B450 I AORUS PRO WIFI
Akár HDMI-VGA akár más módon megoldható hogy VGA-kompatibilis legyen a számítógép?
Aktív átalakító létezik valszeg. De nem éri meg.
Inkább vállalj akkor pár pluszműszakot, és 20 körül nézz valami faxa használt 24" 1080p monitort!
Lapos monitor ami van, nem CRT, újat nem szeretnék. Nincs rajta csak VGA csatlakozó.
HDMI-VGA átalakítóval olcsón nem tudom megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!