Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook Air 2017 tapasztalatok?

MacBook Air 2017 tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet van már a témával kapcsolatban 6000 meg egy kérdés, de szeretnék friss és pontos információkat kapni.

Világ életemben Windows felhasználó voltam, ám úgy döntöttem, hogy szeretnék Mac-re váltani.

Nincsenek nagy igényeim, ezért kinéztem magamnak a 2017-es szériájú MacBook Air-t.

Leginkább tanuláshoz (Word, PowerPoint, Zoom, stb.) és filmnézéshez, böngészéshez használnám.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlott megvenni 2020-ban egy 3 éve kiadott szériát (pl. támogatás miatt), mennyire felhasználó-barát, illetve bármilyen személyes tapasztalat jól jönne. Meddig bír egy töltéssel, ha tényleg csak az alap dolgokat nyitom meg, illetve használom pl. suliban/egyetemen.

Mindenképp Mac-et szeretnék, ezért kérlek titeket, hogy maradjunk meg ennél a témánál!

2020. nov. 12. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Épp a héten volt valaki aki itt nyihogott, hogy a 2011-es Air-hez nem kap támogatást. A 2013-ashoz még van. Szal a 2017-es géphez még 4 évig kapsz mindent...

Nekem egy 2014-es Mac mini van és a mai napig nincs vele gond. Ahogy a dobozból kivettem úgy van, a portalanításon kívül nem kapott semmi más karbantartást.

Elég gyors arra amit írtál. A Mini és az Air kb ugyanazokból az alkatrészekből van összerakva. Az enyém még megkapja a legújabb oprendszert.

Nem lassú, nem fagy, működik rendesen.

Csak azért telepítem majd újra - ha ráérek - mert teleszemeteltem minden vacakkal és sokkal egyszerűbb lesz újrahúzni mint takarítani :D

Az Air-esek a tárhely miatt szoktak sírni, de venni kell egy külső SSD-t, az elég gyors lesz, vagy ha nagy tárhely kell, akkor megy egy vinyót.

2020. nov. 12. 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a részletes választ! Hatalmas segítség volt!
2020. nov. 12. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ittvan "pár" vélemény:

[link]

2020. nov. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!