Iphone 3Gs vagy 4-t vegyek olcsón?
Figyelt kérdés
Ugyebár 3Gs-en a pl. Vodánál be lehet állítani a 3G-t. Az mennyibe fáj? És ezt a 4-en is meg lehet csinálni? Ha nincs Wifink akkor még tudnék azzal netezni? Szerintetek megéri Svájcban venni, itt 54k az Iphone 4 meg a 3Gs is kb 50ezer. Szerintetek melyik?
Ha lehet légyszi minden apró kérdést válaszoljatok meg
2010. aug. 10. 10:09
1/9 anonim válasza:
54k 50k. mesélj hol is? olcsón nem veszünk iphone-t mert vagy szar vagy/és nincs rá garancia.
2/9 anonim válasza:
Svájcban 54k az iphone 4 előfizusan.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a 4 előfizetéssel van, de a 3gs az kártyafüggetlen, bocs ezt nem írtam hozzá. Azt nem tudom, biztos megoldható lenne. De akkor maradjak a 3Gsnél? Azon lehet +G netezni hogy minden oldal látogatható legyen?
2010. aug. 10. 10:27
5/9 A kérdező kommentje:
*3G
2010. aug. 10. 10:29
7/9 anonim válasza:
Magyarországra még várj a 4-gyel. Nincs hozzá SIM-kártya...
8/9 anonim válasza:
már hogyne lenne már mirco-sim, tré mobil adja
mindenképpen iphone 4-et, sokkal jobb
9/9 anonim válasza:
Ja... én normális szolgáltatóra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!