Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox One S, One X, Series S....

Jokyman15 kérdése:

Xbox One S, One X, Series S. Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretenék végre vásárolni egy konzolt. Eddig més soha nem volt nekem, viszont nem tudom, hogy melyikel járnék a legjobban. Series X-et nem szeretnék vásárolni mivel annyit nem akarok rászánni. Ezért marad a másik 3. A Series S nyílván az új generáció SSD-vel, viszont a One X tudtommal erősebb és ahoz még van lemez meghajtó. A One S pedig sokkal olcsóbb a többihez képest. Szerintetek 2020 végén megéri még egy One X amit mondjuk 2-3 évig használnék, vagy szükséges a Series S. Esetleg elegendő egy One S? (Nem vagyok nagy online játékos, tehát nem ilyen Fortnite, meg Call of Duty típusú játékokkal akarok játszani, hanem pl olyannal mint a Forza Horizon.)

2020. nov. 8. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Series S

Egyetlen hátránya a többihez képest a kisebb tárhely, de szerintem megéri bevállalni a sokkal jobb teljesítmény érdekében

2020. nov. 8. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:
van időd gondolkodni... februárig úgysem tudod beszerezni az konzolokat.
2020. nov. 8. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:

One S én szinte csak Forza Horizon 4-et játszók vele és tökéletes(néha egy kis minecraft)

És szerintem a One S 1 TB tárhelye nem olyan szörnyű

2020. dec. 27. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!