Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen AMD videókártyák...

Milyen AMD videókártyák vannak ami teljesítményileg megegyezik egy GTX 1070-es kártyával?

Figyelt kérdés

Egy GTX 1070-es kártyát szeretnék venni, de azt mondják hogy az AMD kártyák némileg olcsóbbak a Nvidia kártyákkal szemben. Fel tudtok sorolni néhányat? Sajnos nem értek az AMD kártyákhoz. Az sem gond ha teljesítményileg kicsivel eltér, Youtube-on majd össze hasonlítom őket.

Köszönöm! :)

2020. nov. 6. 22:36
 1/5 anonim válasza:
mennyit szánsz rá?
2020. nov. 6. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Vega 56 jöhet szóba, 2 szériával ezelőtti kártyáknál nem szokott felár lenni egyik márkánál se a használtpiacon.
2020. nov. 6. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

A legközelebbi amd-s vga ami gyengébb: RX590 (majdnem ezen a teljesítményen jelentősen újabb kártya: RX 5500-XT)

a legközelebbi amd-s vga ami erősebb: RX 5600-XT (sokkal újabb mint az 1070)

Nem véletlenül olcsóbbak! Sokkal több Amd-s kártyát visznek vissza gariban, mint Nvidia kártyát! Illetve egy Amd-s kártya azonos teljesítmény mellett többet fogyaszt tehát amennyivel olcsóbban veszed a kártyát, annyival többet fizetsz villanyszámla formájában (nyilván használat függvénye).

2020. nov. 6. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
3-as vagyok. Elfelejtettem hozzátenni egy ajánlást: szerintem 1660 supert vagy 1660 Ti-t nézz. Majdnem pont a 1070 szinjét hozzák, de újabbak, energiahatékonyabbak és Nvidiás vonalon belül maradsz.
2020. nov. 6. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
RX 5600-XT
2020. nov. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!