Intel i7 4790 CPU mellé milyen videokártyát vegyek?
Gondolkoztam GTX 1070/1070Ti-on, de eszembe jutott még a 1080, esetleg a GTX 1660TI is.
Attól félnék hogy a 1070Ti és a 1080-al már bajok lennének mert a cpu nem bírná kihajtani, azaz a cpu 100%-on menne, míg a kártya csak pl 65%-on.
13
Neked sincs semmi közöd ahhoz, hogy én mit írkálok, és nem zaklatok senkit, ez egy nyilvános forum. Analfabéta vagy, vagy másik accon írkálsz, mert a moderátor már adott annak az accnak? Jó lenne, ha te is csendben maradnál, és nem offolnád a témát tovább. Maradj szépen csendben, és örülj neki, hogy vannak akik felszólalnak a hülyeség ellen.
Na, neked is lövik a pizsit
"ő elkezdi a tudatlanságot nagy mellénnyel terjeszteni, remek"
Hol látod hogy terjeszti? Te tényleg saját arcodat köpted szembe... :D Ő csak megkérdezte hogy milyen logika ez mi köze ennek a terjesztéshez? Most beégtél rendesen kiscsákó :D
Nem égetem be, és hiába teszel úgy, mintha nem ugyan az lennél. Attól, hogy úgy tesz, mint aki kérdez valamit, az emojik és stílus, valamint a kérdés feltevéséből látszik, hogy valójában gúnyt próbál űzni.
Például
"Haha, hogy az ég kék? Milyen hülyeség ez?"
Te tényleg nem vagy okos. Ez azért elég vicces 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!