Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Gépem: intel corei5 8400 - crucial 1x8gb ram 2400mhz - gigabyte gtx 1050ti 4gb
Sok fps játék sűrű akadozással fut csak rajta a legalacsonyabb grafikán is. Pedig az előírt optimális szintet a legtöbbször megüti.
Én a ramra gyanakodnék, nem ismerem a márkát de valójában foglmam sincs mi lehet a baj.
2020. nov. 1. 16:46
1/4 anonim válasza:
ennyiből csak azt lehet levonni, hogy halódik a vga és idle módban fut (nem boostol fel)
2/4 pappgr válasza:
ha vga-ra gyanakszol tölts de le az msi afterburner-t de szerintem nem az a gond. Ebből én is a RAM-ra gyanakodnék. Nem azért mert megbízhatatlan márka, a Crucial a Micron leányvállalata aki az egyik ha nem legnagyobb memória chip gyártó.
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
inkabb melegedhet vagy a tapellatas (tapegyseg) nem jo
progikat tudsz futatni
hdd sentinel
memtest
cpu stresszeles valamivel
illetve az Afterburnerrel vga t is tudod
erosen ketseges hogy a rammal gond lenne
akkor nem csak szaggatna
Hofokokat is tudod nezni valamivel Afterburnerrel is
CPU-Z GPU-Z is hasznos progik
tap tipust erdemes lehet megnezned eleve milyenrol is van szo ezt csak gep oldalat leveve tudod a cimkejerol
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
kiemelgeted regebbi kerdeseid amik ugyanerrol szolnak de igazan plusz infot nem tudni meg, csinalsz is valamit vagy csak varod hogy magatol megjavul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!