Ha kisebb felbontáson játszom, akkor több FPS-em lesz?
Néztem egy olcsó videókártyát és full hd-ban játszik az ETS2-vel 40-50 fps-el.
Én csak 1280x720-ban játszanék vele, akkor elvileg dupla fps-em lenne?
Mert matematikailag 1280x720 és 1920x1080 között majdnem dula annyi pixel van.
Ebből sakkoztam azt ki, hogy kb dupla fps-em lenne.
Vélemény?
pontosan 2,25x tobb pixel
igen kb az fps is ezzel aranyos ha csak ettol fuggnee akkor pontosan
Kösz mindenkinek! :)
Na akkor majd csak lesz valahogy. :D
"Amúgy miért nem elég a 40?"
Mert mondjuk 40 FPS-el játszani már zavaró. Sőt, nekem már a 60 FPS-től is megfájdul a fejem fél óra alatt.
#7 elhiheted hogy az emberek nagy részét hidegen hagyja, hogy te 20 FPS-el játszottál Super Mario-t. Vannak játékok amik játszhatatlanok 60 alatt, sőt vannak olyanok multi játékok, ahol ha nincs meg a minimum 100 FPS akkor elég nagy hátrányból indulsz.
Igazából felesleges ezt firtatni itt az oldalon mert mindig vannak akik megmagyarázzák (gyanítom te vagy aki ezt a parasztvakítást rendszeresen bedobja az ilyen kérdések alá), hogy ők a CRT monitoron 20 FPS-el is elvannak, és persze profi szinten mívelik a kompetitív játékokat.
Nekem van 60 és 144Hz-es monitorom, van hozzá VGA is ami kihajtja a 144 FPS-t, látom és érzem a különbséget, nem csak a nagy semmibe beszélek.
Majd ha egyszer lesz lehetőséged leülni egy 144Hz-es monitor elé és játszani valami AAA játékkal 144 FPS-el, talán érezni fogod a különbséget.
Addig meg ne terjeszd a hülyeséget, főleg ilyen filmes 24 képkockás példákkal.
Tobb fps-ed lesz, es egy joval csunyabb jatekod.
Ajanlott a monitor felbontasaval egyenlo jatekbeallitast valasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!