Miért írja midenki egy ez a processzor szar?
miért íjra mindenki hogy az AMD athlon 64 x2 3600+ egy szar
én ez használom egy ideje és tökéletessen müködik az össze játék a gta iv is gond nélül megy és a HD filmeket is lejátsza gond nélkül
azért mert apuka veszi a cuccokat.
normál használatra ez egy tökéletes processzor, egy jobb videókártyához lehet, hogy kevés, na de oda akkor komolyabb alaplap és memória is kéne. szerintem ez még pár évig elég lesz ha nem hajtod agyon.
Akkor én mit mondjak? :D Nekem egy AMD Athlon XP 2400+-os processzorom van ( [link] és mégis megfelel nekem, igaz, nem a legújabb, de még elég jó minőségű játékok is futnak rajta!
CD, avi, DVD videó megy rajta, nettel nincs gond, mi kellhet még? :D
igen én is ezt mondtam:
miért mondja mindenki, hogy szar?:
"azért mert apuka veszi a cuccokat"
nyilván ha téged is támogattak volna anyagilag egy erősebb konfigot veszel, de én szerintem többet ér, ha a saját pénzedből veszel egyet.
lehet villogni az i7es prockókkal, akinek telik rá miért ne, de nem fogok franciaágyat venni, ha tudom, hogy csak egyedül fogok aludni rajta, tudni kell az ésszerűség és a kihasználtság határain belül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!