Mi a különbség a 2 memória között?
Figyelt kérdés
tudom, hogy az egyik kitben a másik pedig 1db. Az érdekel hogy ezen kívül mi a különbség?
Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16FB3AK2/16
jelenleg ilyen van a gépemben.
Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3A/8
Ebből 2 ugyan az mint az első?
2020. okt. 27. 11:37
1/5 anonim válasza:
Az első egy kit, amit 2 db memória, a dual channelhez adják így. A második 1 db memória, így összesen fele annyi ramod lesz és dual channel se fog működni, csak ha kettőt veszel. De ez általában drágább. Ha ott nem ahol nézted, nyugodtan vegyél kettőt, menni fog a dual channel.
2/5 A kérdező kommentje:
mindenképp kettőt szeretnék venni a 8Gb-osból csak nem tudtam hogy ha 1 db-ot veszek miért jön ki jóval olcsóbban, mint ha kitben venném. Igaz most akciósan jön ki olcsóbban de a kit 31ezer a sima 8Gb ha 2-őt veszek 27. nem tudtam hogy ezen kívül van e bármi más különbség
2020. okt. 27. 11:57
3/5 anonim válasza:
Nincs különbség. 1 db nyilván olcsóbb a kitnél, 2 db viszont mar drágább. De ha a darabos akciós, akkor jobban jársz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobb ha külön veszed, már csak azért is mert ha garanciára kerül a sor nem kell egyszerre mind kettőt beküldened.
Dual-Channelbe mind kettő működik, bár annak alacsonyabb az esélye így hogy azonos memóraichip kerüljön bele.(sajna nem minden esetben publikus ennek a típusa, inkább drágább RAM-k esetén jellemző)
5/5 anonim válasza:
Ugy kell keresned akkor, hogy: 16gb kit
Ez két db 8gb-os modul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!