Lehet dedikált videókártyát szerelni egy olyan alaplapba, amiben van integrált videókártya?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 21:32
1/5 anonim válasza:
Persze. Bár az alaplapba integrált grafikus vezérlő már igen ritka.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Még annyit, hogy nem csökken a teljesítmény? Mert úgy tudom hogy az integrált videókártya a processzort használja. Ha beleteszem a dedikált kártyát, akkor az integrált "kikapcsol"?
2020. okt. 25. 21:45
3/5 anonim válasza:
Természetesen. Igaz, hogy tényleg ma már nem minden alaplapba került itnegrált grafikus kártya, de egy bő 15 éven át szinte lehetetlen volt olyan alaplapot találni, amiben nincs.
És igen, onnantól az integrált nem fogja a procit nyúzni, hiszen onnantól nem "ő" felel a megjelenítésért.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2020. okt. 25. 22:30
5/5 anonim válasza:
LEhet, és sok esetben használható a kettő együtt. Nekem így van 3 monitor a gépemen (én tervezek / fejlesztek és akkor nagyon hasznos). 2 montiro a dedikált kártyán a 3. az alaplapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!