I5 3570k Processzor - nak mennyi a megengedett max hőmérséklete amit bír!? Persze Játék alatt. Gyári hűtő gondolom nem jó ra.Most az van rajt. Általában 75-80 fokig is felmegy erősebb játékoknál .
Hát azért 40-50foknál többet nem kéne hagyni mert nem tesz jót az élettartamának. Ha 80on megy egy jó ideig se lesz hamar baja, de azért nem egészséges. Nekem is mikor ránéztem egy jobb kihasználás után 80fokos volt, be is dugtam egyből a proci hütőventijét le is ment egyből 40-45fokra kb.
Gyári hűtő is jó rá, de azért ha nem csak netezésre használsz egy procit hanem játékre stb erősebb megterhelés alatt van illő rá venni valami más procihütőt mint a stock.
Elolvastad te amit írtam?
Használhatod de hamarabb fog a paszta meg a proci kimulni mint ha csak 40-50fokon használnád. Most vagy veszel egy 10-15k-s procihűtő vagy hamarabb kell majd új procit venni 2x-3x ennyiért.
2# "be is dugtam egyből a proci hütőventijét"
Miért húztad ki?
a 80 fok az kíméletes, erre van tervezve. 90 fok felett kell elkezdeni aggódni... jó esetben be is van kapcsolva a védelem, és visszavesz a teljesítményből.
szóval ha megy rá az új hűtő, akkor akár húzhatod is a teljesítményét. 85-88 fokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!