Van egy gépem és vettem 2gb ramot és beraktam a gépbe és 2 olyan hely ahová be kell rakni a ramot nem megy mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:00
12/15 anonim válasza:
A probléma az, hogy nem értesz hozzá és elkezted buherálni. Leírni sem tudsz infót hozzá normálisan. Először kellett volna itt érdeklődni, utána vásárolni.
13/15 anonim válasza:
Tuti nem ddr4-es! Inkább valószínű nem azonos Mhz-n működő ramok. Vagy az alaplap nem is támogatja.
14/15 anonim válasza:
brand gép...
Isten kísértés ezeken bármihez nyúlni.
maximum a port törölgesd le róla!
Ha normális gépet szeretnél, akkor segítünk, vagyunk sokan itt akik el tudjuk mondani mit vegyél az igényeidnek megfelelően.
15/15 anonim válasza:
Én hp brand gépbe akartam 6 giga (2×2 + 2×1) ramot egyszer, de az nem megy neki... konkrétan a gépházon ez rajta is van, rá van nyomtatva a lemezre (!) 😃 vagy 4 azonos, vagy 2 azonos, vagy egy. Nincs más felállás neki. Lehet ez is ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!