Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég lesz ennek a procinak?...

Elég lesz ennek a procinak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Erről a prociról van szó:

AMD Athlon II X4 630 processzor (25.725 Ft)

Azt szerentném megtudni, hogy elég lesz-e ennek egy Arctic Alpine 64 Pro processzorhũtő (2.013 Ft) és két 8 cm-es rendszerhűtő, valamint Asrock M3N78D alaplap teljesmértékben ki tudja elégíteni ezt a procit?

2010. aug. 9. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Tervezel tuningot? Ha nem, akkor a gyári hűtő is megfelel.
2010. aug. 9. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:

A hivatalos oldal szerint boldogul egy Phenom 9650-essel, szóval a te procidat is le bírja hűteni.

[link]

Én mondjuk szánnék még egy kis pénzt a dologra, és vennék egy Freezer 64 Pro-t.

2010. aug. 9. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Tuning alatt mit értesz? Azt nem is tudtam, hogy a dobozban procin kivűl gyári hűtő is van:D

Azt nem lehet kideríteni, hogy mit tud a gyári hűtő?

2010. aug. 9. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Tuning az a gyári órajel emelését jelenti. Ha a processzor leírásában szerepel a BOX szó, az arra utal hogy tartalmaz gyári hűtőt is. Gyári bőven elég ha nem tuningolsz, viszont a nagy nyári melegben jól jöhet egy erősebb hűtő, hogy ne legyen túl hangos.
2010. aug. 9. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tervezek tuningot, de azért azt hiszem megveszek egy Arctic Cooling Freezer 64 PRO-t, hogy nyáron is tudjak halkan gamelni:D

2010. aug. 9. 11:21
 6/6 anonim válasza:
szerintem ne ezt a procit vedd meg egy 2 magos Phenommal sokkal jobban jársz :)
2010. aug. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!