Prémium fejhallgató?
Nem tudom, hogy mi lenne az árkategória, ha olcsóbb de jó kell akkor ez korrekt:
1. komment, ugyan ilyenenm van jelenleg
2. komment, ez már picit drága, ezzel ellentétben asus rog centurion 7.1-t néztem ki magamnak, lehet ezt veszem
Én is a novemberi black friday-t várom. Te is várd meg szerintem emag-on, alza-án biztos lesznek akciók.
Centuriont én is nézegettem de sokan azt mondjak hogy egyáltalán egyik 7.1-sem jó. se a virtuális se centurionos több hangszórós. Jó lenne egy bolt ahol ki lehetne próbálni őket. Én most voltam a médiamarkt-ban de csak az olcsó headsetek vannak kirakva kipróbálásra.
Ha a hangminőség meg a pontosság számít akkor elvből kerülendő az összes 7.1-es cucc, egyszerűen fizikailag nem megoldható a 7.1 abban a kis térben, túl lesz nyomva basszussal és rengeteg részletet veszítesz vele.
Személy szerint ezt ajánlom:
Ez egy Takstar Pro 82 klón, amiről van teszt:
Ez egy studio fejhallgatóból készült szóval precíz a hangzása és a tesztek szerint az MH752 elég kényelmes is.
Ha ennél többet felesleges költeni, egyszerűen játékban úgy sem nyújtani jelentősen többet.
Ez amúgy alapesetben 2.0 de kapsz egy viszonylag jó 7.1-es hangkártyát.
80K-s fejhallgatók helyett meg sokkal inkább egy A550Z ami kenterbe veri térben és hangminőségben a legtöbb színes fejhallgatót és az mellé valami mikrofon.
2.0-ás viszont messze az egyik legnagyobb térrel rendelkező fejhallgató a zártak közül úgy 80 ezerig bezárólag.(ja és ez egy belépő audiophilefejhallgató)
Az hogy több hangcsatorna van nem feltétlen jelenti fejhallgató esetén a pontosságot és a nagyobb tért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!