Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer fejhallgató választás?

Gamer fejhallgató választás?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék mikrofonos fejhallgató vásárláshoz.

Igazából játéra venném(R6, COD) de jó lenne ha tundék zenét is hallgatni meg filmet nézni vele. Valahol azt látom hogy jó a 7.1, valahol azt hogy nem. Meg azon belül is láttam dolby-t meg DTS-t, nem tudom melyik jobb.

40.000 és 70.000FT közötti árra gondoltam. A vezeték nem zavar, ezt azért említem mert láttam hogy az is dob az árán, de én inkább annak örülnék ha az ár a hangminőségen dobna. Mik a tapasztalatok, tudtok tanácsot adni? Előre köszönöm szépen a válaszokat!

Eddig ezeken akadt meg a szemem:

Kingston HyperX Cloud Revolver S

Logitech G PRO X

ASUS ROG Centurion 7.1 (Ez azért mert úgy olvastam hogy nem virtuális 7.1, hanem valóban több kis hangsugárzó van benne, persze attól nem biztos hogy jobb)

2020. okt. 20. 14:32
 1/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam egyes oldalakon véleményt olvasgatni, de mindenki negatívumnak vagy azt írja hogy gagyi és felesleges a 7.1 valaki pedig hogy játékhoz kötelező, és szeretném ha valaki segítene tisztán látni ezt a dolgot.

A centurion pedig tudom hogy 70k felett van, de hátha a black friday alatt lejjebb megy az ára. jelenleg egy 1éves elég gagyi minőségű red dragon talos fejhallgatóm van, 15-ért vettem elég nagy hiba volt.

2020. okt. 20. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

Tehát elolvastál egy csomó cikket és véleményt a dologról, valószínűleg benned is kialakult már egy kép, aztán itt várod pár kommentelőtől, hogy mondják meg neked a tutit? Amit aztán vakon elhiszel?

"mindenki negatívumnak vagy azt írja hogy gagyi és felesleges a 7.1 valaki pedig hogy játékhoz kötelező"

Itt lehet rosszul fogalmaztál, de ebből is az jön le, hogy a nagy többség szerint parasztvakítás a 7.1, és csak néhány ember kardoskodik mellette.

Én azt mondom, hogy 70 körül már tudsz venni tök jó stúdió fejeseket is rendes márkáktól, nem valami gagyi kínai vackot felmatricázva gamerré mindenféle fancy neveken.

2020. okt. 20. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Arra számítok hogy esetleg látja egy olyan ember a kérdésemet akinek volt 7.1 is, stereo is, dolby is...stb

Tehát több fajtát is kipróbált már. A bolti véleményeknél azt írják hogy jó vagy nem jó, ezáltal megnézhetek 30fejhallgatót és azokhoz írt fejenként 10 véleményt, ha nekik is az előző 10ezer forintos fejhallgatójukhoz képest jó. Hátha fogok itt kapni egy olyan véleményt ami több típust hasonlít össze. De köszönöm a választ! :)

Akkor mondhatjuk hogy Te a sennheiser-t mint márkát ajánlanád?

2020. okt. 20. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Amiket írtál mind kuka.

A 7.1 is kuka. A DTS bullshit, azt a hangkártya csinálja.

Több, mint 15éve használok különböző fejeseket versenyszerű játékra, az én fejemen még Sennheiser PC160 is volt.

Az igazság a következő, stereot kell venni. Bár megvehetnéd a drágábbakat, mert belefér a keretbe, én viszont nem javaslom. Nekem volt már high-end Sonym 90ért, audofil sennheisereim is, SS Siberia vagy épp Arctis.

Az igazság az, hogy ár\értékkben a HyperX Cloudok a legjobbak. Vedd meg az alphat, a maradékot meg szórd el egy DAC\AMP-ra.

2020. nov. 8. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kiegészítés, a DAC és AMP attól függ, hogy milyen a hangkártyád. Mivel a Cloudok emlékeim szerint 64ohm-osak, ha nincs erősítő a hangkártyához, akkor nem lesz az igazi...

Ezen felül ja, studiot kéne venni, de mivel a Cloud nem más, mint egy Takstar pro80 licenszelve, ezért ez pont kimeríti ezt. Ne vegyél drágábbat, úgy sem fogod a jelentős különbséget hallani, ahhoz már tényleg kell a jó DAC, és mire kifizeted a kettőt, rohadtul nem 60ezer...

2020. nov. 8. 23:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ment a zöld! :)

Hát a hangkártyákhoz meg erősítőkhoz sem értek, annyi biztos hogy egy asus tuf fx505 laptopom van és van rajta egy matrica hogy: dts X headphone.

2020. nov. 9. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Sztem abban nincs AMP, mert akkor felvágna vele az ASUS.

Vegyél egy FiiO E10K Olympus 2-őt, meg egy Cloud Alphat sztem

2020. nov. 9. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!