Win7 alatt miért nincs hang?
Figyelt kérdés
Fel van telepítve az illesztőprogram, mindenhol azt írja, hogy jó. A rendszert most telepítettem újra, de így se jó.
A hangszóró jó, már nem tudom, hogy mit csináljak.
2010. aug. 8. 21:41
1/4 anonim válasza:
ha ATI HD szériás videókártyád van
nézd meg és állítsd a vezérlőpult->hang panelen az alapértelmezett eszközt a hangkártyára
egyébként lehet az is hogy meghalt a hangkártya
egyik napról a másikra némult meg?
2/4 A kérdező kommentje:
Ki lett szerelve alaplapcsere miatt, csak az új cuccokból elromlott vmi, mert belecsapott a villám.
Visszaszereltem a régit és azóta nincs hang, régebben volt.
Am Asus P5PE-VM az alaplap és ati 9600xt a videokari
2010. aug. 8. 21:58
3/4 A kérdező kommentje:
jah szerintem a hangkártya jó, mert ha rádugom az előlapi kimenetre akkor szól csak recseg egy kicsit, biztos azárt mert nemjól van az alaplapra rádugva. Ennek nincs meg a könyve aztán nem tudom, hogy hogy kell.
2010. aug. 8. 22:18
4/4 A kérdező kommentje:
Nagynehezen sikerült megoldani. Hála a drivermaxnak.
Köszi a segítséget
2010. aug. 8. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!