Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan LED ventilátor amin...

Van olyan LED ventilátor amin ki be lehet kapcsolóni a világítást?

Figyelt kérdés
Tudom hogy van csak nem tudom melyik az milyen árban vannak. Nem kell hogy színváltós legyen csak a LED on/off gondolom van amihez le lehet tölteni progit nem? Vagy távirányító. Milyen árban vannak ezek? Amik ugyebár egy megbízható márkához is köthető, sokszor láttam gamer csoportba hogy tönkre megy cserélni kell a csapágyat. Válaszokat előre is köszönöm!

2020. okt. 18. 07:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezekhez általában olyan gépház is kell / egy vezérlő, ami tudja vezérelni a ledeket a rákötött ventillátorokon.

Thermaltake v200 tud ilyet a beépített thermaltake ventillátorokkal, de ezen kívül van kismillió fajta gépház / ventillátor, ami képes ezekre.

Itt van pl. egy ilyen controller: [link]

Annyi, hogy ezeknek SATA power kell a tápból.

2020. okt. 18. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!