Textúra hibába ütköztem a Call of Duty Black Ops Cold War bétában. Mi lehet a gond? RAM vagy GPU?
Szóval a problémám jól látható a csatolt képeken. A kérdésem az lenne hogy ez videokártya probléma vagy csak kevés már neki a ram? Frissen cserélt vidi kari van a gépben ezért remélem nem az a probléma.
Amikor bezártam mindent ami csak fut a hátérben (pl. steam, discord stb.), hogy semmi nem fogja a ramot aminek nem muszáj akkor jó volt a textúra, de akkor is elment néha-néha. Ami még érdekes hogy játék alatt a GPU használat 2-3%-os. Kipróbáltam más játéknál ott minden rendben a GPU használat is 33-40% volt.
Gép:
Ryzen 5 1600x
8GB Kingston HyperX Fury 2400mhz
GTX 1070 8GB
Cooler Master Extreme Power Plus 500W
MIUTÁN BEZÁRTAM AZ ALKALMAZÁSOKAT:
A GPU ugyan úgy csak 1-2%-on ment.
Benne a van a nevében, hogy ez csak egy BETA, vagyis nem végleges teszt verzió.
Ha a géped egyébként jól működik, más végleges verziójú játékokkal nincsenek hasonló problémáid, akkor nem logikus azt feltételezni, hogy bármilyen gond is lenne. Várd meg a teljes verziót, vagy egy újabb BETA -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!