Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Textúra hibába ütköztem a...

Szuio22 kérdése:

Textúra hibába ütköztem a Call of Duty Black Ops Cold War bétában. Mi lehet a gond? RAM vagy GPU?

Figyelt kérdés

Szóval a problémám jól látható a csatolt képeken. A kérdésem az lenne hogy ez videokártya probléma vagy csak kevés már neki a ram? Frissen cserélt vidi kari van a gépben ezért remélem nem az a probléma.

Amikor bezártam mindent ami csak fut a hátérben (pl. steam, discord stb.), hogy semmi nem fogja a ramot aminek nem muszáj akkor jó volt a textúra, de akkor is elment néha-néha. Ami még érdekes hogy játék alatt a GPU használat 2-3%-os. Kipróbáltam más játéknál ott minden rendben a GPU használat is 33-40% volt.

Gép:

Ryzen 5 1600x

8GB Kingston HyperX Fury 2400mhz

GTX 1070 8GB

Cooler Master Extreme Power Plus 500W

[link]

[link]

[link]

MIUTÁN BEZÁRTAM AZ ALKALMAZÁSOKAT:

[link]

[link]

A GPU ugyan úgy csak 1-2%-on ment.

2020. okt. 17. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
GPU driver friss? Az a GPU használat nagyon alacsony, valamiért szerintem nem tudja kihasználni azt rendesen a játék.
2020. okt. 18. 03:37
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Benne a van a nevében, hogy ez csak egy BETA, vagyis nem végleges teszt verzió.

Ha a géped egyébként jól működik, más végleges verziójú játékokkal nincsenek hasonló problémáid, akkor nem logikus azt feltételezni, hogy bármilyen gond is lenne. Várd meg a teljes verziót, vagy egy újabb BETA -t.

2020. okt. 18. 06:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem Doom Eternal és BF1-el. Mind a kettőnél 100+ fps ultrán. Szóval szerintem a kártyával nem lesz gond.
2020. okt. 18. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt eddig senki nem is mondta, hogy azzal van a gond.
2020. okt. 18. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom, csak magamat nyugtatom :D
2020. okt. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!