Nem rég raktam össze egy új gépet és most kezdett előfordulni hogy néha napján kék halált kap?
Figyelt kérdés
A gépem specifikációja:
CPU:ryzen 9 3900x
RAM:16gb ddr4
GPU:gtx 1070
Alaplap:B550 Aorus elite
Én igazság szerint a windows 10 -re gyarapszok mert ahogy folyamatosan kapom a frissítéseket és nem frissítem le olyankor szokott előfordulni a probléma. Körülbelül egy jó 3 hónapja van meg de most az utóbbi időkbe kezdett kék halált kapni amióta rengeteg frissítést elhalasztottam.
2020. okt. 14. 19:43
1/5 P.O.C. válasza:
Akkor mi a fenének halasztod el, ha tudod hogy nem tesz jót? Abba az 5 perc várakozásba nem halsz bele. Talán bekaptál valami vírust, mert nem hagytad a rendszernek, hogy biztonsági réseket javítson ki a frissítésekkel.
2/5 anonim válasza:
mire használod a gépet? mert ez a proci ezzel a videókártyával nekem nem jön össze.....
aztán: frissítsd a windowst és a drivereket úgy, hogy mindenen a legújabb driver legyen.
aztán beszélünk
3/5 anonim válasza:
#2 mi nem jön össze..? A 1070 egy felsőközép kategóriás VGA.
A kékhalálnak mi a hibakódja?
4/5 A kérdező kommentje:
Csak annyit ír hogy váratlan probléma történt és újra indul. Semmi hibakódot nem ír. De én a windows 10 frissítésre gyanakodok, mert utána olvastam és másoknak is ez történt amint lefrissítik egyből jó lesz.
2020. okt. 14. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!