RAM fejlesztés mennyi időt venne igénybe, hogy történik és mire kell számítanom? (Esetleges újratelepítés, stb.) Hol érdemes szervízest keresnem? (Cegléd, Tápiószele, Tápiószőlős, Tápiószentmárton, Farmos, Újszilvás, maximum még Nagykáta)
Sziasztok!
Mint a kérdésben említettem, szeretett laptopomra ram turbózás vár. 1 ram helyes a drágám, ezért egy egész 8-asat kell majd vennem, ha jól tudom DDR4-et, mivel jelenleg is ilyen van benne, így lenne majd 4 giga ramról 8-ra fejlesztve, plusz még ráfér egy takarítás is. :"D Ilyesmivel lenne pár kérdésem, hátha ti többet tudtok nekem segíteni:
1: RAM fejlesztés mennyi időt venne igénybe, hogy történik és mire kell számítanom? - Vagyis az érdekelne, hogy mennyi idő, mire ez lezajlana, hogy nem kell ott hagyni meg ilyenek? Csak mert sokat használom, és gyakran házit kell írnom rajta. Úgy tudom nem kell ilyenkor újra telepíteni, meg nem is tragédia, ha újra lenne, de feltétlen szükséges vagy csak javasolt?
2: Mint írtam, DDR4-es ramot kell majd vennem. Két DDR4-es ram között van különbség? Gyártót azt tudom, csak az érdekelne, hogy itt tudok-e mellényúlni véletlen, vagy hasonlók? Vagy ez is ki van osztva 100 fajta adat szerint, hogy milyet kell vennem? Tudtok nekem ajánlani esetleg?
3: Milyen költségekre kell számítanom? Mennyibe kerül egy esetleges beszerelés? Én ramokat láttam 20-25 környékén is, de az mind 2 darabos, lehet nekem pedig 1 kellene. Meg még rámegy mindenre egy takarítás. (belülről, mindent xD) Nagyon sokba fog ez nekem fájni mindennel együtt?
4: Esetleg tudtok nekem szervízest ajánlani? Olyan érdekelne, aki nem lehúzós, meg nem cserélődik ki az I5ös procim 'véletlen' egy Celeronra, meg tűnnek el dolgok, stb. A kérdésben említett térségekben lenne nekem a legjobb. Ha tapasztalatotok is lenne 1-1-gyel, azt ha megosztanátok velem, nagyon boldog lennék. :)
Laptopom: Lenovo Ideapad 320-15ikb (ha rákerestek, az I7-es, 2 terrás verziót mutatja, de nekem kicsit bénább van, I5 7200U, 4 gb ram, 1 Terra HDD, semmi alkatrész csere nem volt)
Egy kis plusz, aki ért hozzá, hátha talál benne valami számomra használhatót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!