Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van értelme újonnan iMac-et...

Van értelme újonnan iMac-et és Macbook Pro-t venni, ha nem értek hozzá és kizárólag csak netezésre használnám? Viszont Apple fan vagyok.

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy ezeket altalában munkára használják, pl videóvágásra meg ilyet. Én nem használnám ilyenekre, csak átlagember vagyok, amúgy kőművesként dolgozom. Szóval csak neteznék rajta, Facebook, Youtube meg ilyesmik.

De Apple fan vagyok és van pénzem ilyenekre.

2020. okt. 11. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Látom hogy rendes választ keveset kaptál mac gépet azok vesznek mint én is vagyok akinek stabilitás a fontos az hogy mindig jól működik betöltési idő nagyon rövid időtálló értékét megtartó számítógép illetve nagyon jó közösség is tartozik hozzá kedvesek és mindenki segítőkész
2023. okt. 10. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Elsőre azt szoktuk ajánlani hogy használtat vásároljanak azért hogy megismerjék jól a rendszert és ha megvan az ismeret akkor lehet újat vásárolni mac felhasználónak lenni egy teljesen másik életérzés azóta mióta nem windowst használók azóta nem vagyok ideges nem félek a fájásoktól a gép ha nem Bicske ülök valamit terminálba mert szoktam de az már csak az én maximalizmus miatt van de ha nem használsz terminált mert nem akarsz bütykölni akkor a rendszer mindig stabil de tényleg nem olyan mint a windows hogy a következő frissítési stabil és köszönjük egy életen át tartó útitás onnantól hogy kinek a Windows ajtaján soha ha akarsz majd visszamenni
2023. okt. 10. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
És még valami nyílt forráskódú programok pl. jobban futnak mac gépen mint Windows on arról meg ne is beszéljünk hogy sokkal kevesebb programot kell telepíteni mint windowson egyszerűen csak használod és kész
2023. okt. 10. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Illetve az app Store ban sok jó ingyenes program van már a középhaladók igényeit is kielégít ingyenes programok az igényeiket ami store ban található de a profi vagy valamibe fotózás pl. akkor igazából még jó árban is tudsz programokat vásárol de ha csak az otthoni családi képeket akarod feljavítani mondjuk példaként akkor ráadásul nem kell letöltened semmit mert a rendszerben az egy fotó alkalmazástöbb mint elegendő erre a célra
2023. okt. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!