Hogy lehetne ezt kivitelezni?(Többi lent)
Sziasztok,úgy gondoltam hogy előhozzom a régi ps2-m és játszani vele.
Kiderült,hogy a gta vice city stories sajnos már nem kapható magyarországon seholse,szóval elszomorodtam.
De halottam youtube-on,hogy ki lehet írni a ps2 iso-kat dvd-re,így hát úgy döntöttem,hogy bele vágok.
Már meg vannak a dvd-k,de megnéztem a kommentszekciókat,és azt mondták,hogy nem indul nekik és lefagy a logó után.
Azt írták,hogy ehhez modolt ps2 kell hogy elinduljon a crackelt játékok.
2 módszer van:Vagy ps2 modchip-et veszek hozzá és berakom vagy feltelepíttem a mcfreeboot nevezetű valamit.
Úgy döntöttem,hogy inkább megveszem a chipet.
De sajnos ehhez nagyon kezd vagyok,úgyhogy a segítségetek szeretném kérni.
Hogy lehetne ezt megcsinálni vagy van olyan szakember,aki segíteni tudna?
Megköszönném a válaszokat!(Anominok hagyjanak!)
pcsx2-vel szimulálhatod PC-n a ps2-t. még a graika is jobb lesz, mert nyomhatod a felbontás FHD-ra
Amúgy használtan simán lehet venni szerintem itthon is wice city storiest PS2-re keress PS2 facebopok csoportokat, ott segítenek. Akár csak kölcsönbe, de szerintem tudsz szerezni
Fhúú b_szki, de szépen leírtam, mint valami borsodi türhőcigány :D
De lényeg a lényeg, szerintem itt tudnának segíteni, hogy eredeti játékhoz juss: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!