Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetne ezt kivitelezni?(...

Hogy lehetne ezt kivitelezni?(Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,úgy gondoltam hogy előhozzom a régi ps2-m és játszani vele.

Kiderült,hogy a gta vice city stories sajnos már nem kapható magyarországon seholse,szóval elszomorodtam.

De halottam youtube-on,hogy ki lehet írni a ps2 iso-kat dvd-re,így hát úgy döntöttem,hogy bele vágok.

Már meg vannak a dvd-k,de megnéztem a kommentszekciókat,és azt mondták,hogy nem indul nekik és lefagy a logó után.

Azt írták,hogy ehhez modolt ps2 kell hogy elinduljon a crackelt játékok.

2 módszer van:Vagy ps2 modchip-et veszek hozzá és berakom vagy feltelepíttem a mcfreeboot nevezetű valamit.

Úgy döntöttem,hogy inkább megveszem a chipet.

De sajnos ehhez nagyon kezd vagyok,úgyhogy a segítségetek szeretném kérni.

Hogy lehetne ezt megcsinálni vagy van olyan szakember,aki segíteni tudna?

Megköszönném a válaszokat!(Anominok hagyjanak!)

2020. okt. 11. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:

pcsx2-vel szimulálhatod PC-n a ps2-t. még a graika is jobb lesz, mert nyomhatod a felbontás FHD-ra

Amúgy használtan simán lehet venni szerintem itthon is wice city storiest PS2-re keress PS2 facebopok csoportokat, ott segítenek. Akár csak kölcsönbe, de szerintem tudsz szerezni

2020. okt. 14. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Fhúú b_szki, de szépen leírtam, mint valami borsodi türhőcigány :D

De lényeg a lényeg, szerintem itt tudnának segíteni, hogy eredeti játékhoz juss: [link]

2020. okt. 14. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

vagy-vagy:

[link]

[link]

2020. okt. 14. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
(ja, még pcsx-hez: az viszi a torrentről leszedett másolt változatot is :) ki se kell írni lemezre)
2020. okt. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!