Van egy vezeték nélküli egerem, de nincs hozzá semmilyen usb akármi, amivel csatlakozhatna, menni fog anélkül?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szaki, ajándék volt egy vásárláshoz, és amikor kinyitottam a dobozt, akkor láttam, hogy csak maga az egér van benne, a csatlakozó nincs. Tudom valahogy használni, és ha igen, akkor hogyan?2020. okt. 6. 10:26
1/7 anonim válasza:
Nem fog menni nélküle. Viszont az egér alját nézd meg, lehet hogy van rajta egy kis retesz ahová az usb jelfogót szokták rakni.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt olyan vezeték nélküli egerem amiben benne volt az egység. Tehát fizikálisan bele volt dugva, azt kellett kihúzni és a gépbe bedugva azzal működött.
4/7 anonim válasza:
Vedd le az eger burkolatat ott lesz az usb
5/7 anonim válasza:
Ha bluetoot-os, akkor nem kell, de a gépedben lennie kell Bluetooth-nak.
6/7 A kérdező kommentje:
Elképesztő, tényleg az aljába volt dugva, köszi, mindenkinek.
2020. okt. 6. 12:40
7/7 anonim válasza:
Melyik egér (típus)? Kíváncsivá tettetek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!