A HDD és az SSD közül melyiket érdemes választani?
SSD. Bár mindkettőnek más az előnye. Az SSD -ről sokkal gyorsabban dolgozik a rendszer, a HDD -nek jobb az adatmennység / ár aránya és sokak szerint megbízhatóbb (bár én ez utóbbit erősen kétlem).
Olyan laptopok is vannak amibe mindkettő van.
#1 'és sokak szerint megbízhatóbb (bár én ez utóbbit erősen kétlem).'
Ha általánosan nem is feltétlenül igaz, laptopoknál nagy előnye, hogy nem árthat neki a hirtelen mozgatás.
#3: Nos igen, ugyan van rázkódásvédelem benne, de egy véletlen lejtést az se véd ki. És akkor könnyen a KÜRT zRT -nél köt ki a delikvens, aki rendesen megkopasztja a számláját.
Amúgy meg számos SSD -t 5 év garival árulnak, nem mernének ennyit vállalni rá, ha pár éven belül tömegesen érvényesítenék a garanciát a felhasználók.
Na most akkor melyik legyen? :D
A pénz kevésbé fontos faktor nekem.
Ezt neked kell eldöntened. Az érveinket elmondtuk. :)
Én kb fél éve vettem laptopot m.2 SSD -vel, nem bántam meg.
Viszont vásárláskor fontos volt, hogy legyen benne hely 2,5" -os HDD -nek is. Mer sosem lehet előre tudni előre a későbbi felhasználása milyen jellegű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!