Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 640 gb vs 1 TB 6600 ft különbs...

Pityupocse kérdése:

640 gb vs 1 TB 6600 ft különbség, megéri?

Figyelt kérdés

Új winyót szeretnék venni.

Western digital caviar black az áldozat...

a 640 GB-os és az 1 TB-is között 6600 FT a különbség.

Érdemes 384 GB ért 6600 FT ot fizetni pluszba, és többet nem aggódni a tárhelyproblémák miatt, vagy vegyem meg a 640 est és azzal is boldog leszek 4-5 évig?

A gond az h a terrás winyóra jelenleg nem lenne pénzem, pedig sürgős lenne, egy új tárhely

Akinek 640 hez hasonló méretű winchestere van mien benyomásai vannak? Hamar megtelik, vagy azért elvan vele?

2010. aug. 7. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod, mennyire töltögetsz, mennyire használnád ki. Én speciel most elvagyok egy 80 GB-osan is.
2010. aug. 7. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát arra lennék kiváncsi, hogy akinek ilyesmilye van, jelenleg csak a tárhelyre értem, az meg van e elégedve vele. Régebben el sem tudtam volna képzelni h nem elég 200 gb, de most, megtöltöttem 1 hét alatt, és nincs mit törölni...
2010. aug. 7. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Hosszú távon a 6600 semmi.1 év múlva átkoznád magad,hogy miért nem a nagyobbat vetted.
2010. aug. 7. 21:08
 4/5 Osynho ***** válasza:
Én 640-esről váltottam 1tb-osra, igaz Samsungból. Kellett a hely. Egyébként nem csak méretben vannak különbségek, hanem sebességben is, hála a nagyobb adatsűrűségnek, modernebb felépítésnek.
2010. aug. 8. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
én már 5 éve egy 160GB-os winyót nyúzok :D előnye is megvan.. nem kell tele szemetelni a gépet és igy figyelsz a helyre, nincs sok szemét a windows se lassul be.. ilyen egyszerü :D
2010. aug. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!