Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jó a videokártyám?

Miért nem jó a videokártyám?

Figyelt kérdés

Remélem tudtok segíteni.

Vettem egy 512Mb-os NVIDIA Geforce 8400 GS Videokártyát, tudom nem a legjobb, de nekem tökéletesen megtenné, ha nem lenne vele baj.

A baj az, hogy a jobb gomb tulajdonságok - beállítások - speciális - adapteren, az everesten, a speccy-n ... tehát mindenhol, még a futtatásban is 256Mb-ot ír ki virtualis memóriának az 512Mb helyett! Tehát nem érzékeli 512Mb-osnak!

Arra gondoltam átvertek, vagy a gyárban cseréltek össze valamit és ez egy sima 256Mb-os. Szerintetek mi lehet a baj??

(megpróbáltam más csatlakozón is, de semmi változás.. minden jó amit kiír, típus, directX, bit.. csak ez a rohadt 512Mb-ot nem érzékeli)

2010. aug. 7. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Tutod nekem hasonló problémám volt.

A Gigabyte Radeon HD 2600 XT-mre minden azt írta ki hogy 512mb-os, miközben csak 256. Egyedül az Assassin's Creed írta ki normálisan.ÉN azt javaslom ne törődj vele, mert amit az a kártya elbír, annak 256mb is elég (de persze ezt nem off-olásból), de ha a dobozon 512mb van, akkor biztosan az.

2010. aug. 8. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válasz!

A te problémád ugyan fordított és abban a helyzetben talán engem sem érdekelne. Viszont a másik gépünkön az 512Mb nem azt adja vissza mint ezen a gépen .. pont ezért néztem meg az adatokat a gépen és így vettem észre.

A másik, hogy nem volt leragasztva a csomagolás sem.. ugyanis nem bolti, hanem rendelt.

Hétfőn azért megpróbálom megkérdezi őket és valószínűleg kicserélik. Számlám is és garanciám is van rá. Nem azt kaptam amit vettem.

(a másik gépen is 256Mb-ot ír ki ugyanez a kari)

2010. aug. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!