Ezt a videokártya okozza?
Figyelt kérdés
Az egész gondom még egy hónapja kezdődött. A játékaimmal már nem tudtam játszani, mivel nagyon akadozott, és kb. az ötödik akadásnál újraindult a gép. Na jó, letöröltem a játékot, és később amikor bekapcsoltam a gépet, a monitor sötét volt kábé egy fél órán át. Utána "bújt" csak elő a kép. Ezek után történt az első olyan eset, hogy akármilyen videót ha megakarok nézni, elkezd sötéten villogni a képernyő. Helyessbítve az internetes videókat igen, de a rendes videókat már nem tudom. A vidikártya driverét már frissítettem de így se jó. A gépet rákötöttem egy másik monitorra, de azon is rossz. Akkor az egész hátterében a videokártya áll?2010. aug. 7. 18:54
1/4 anonim válasza:
telepítsd újra,rakd fel az új drivert, és ha akkor se jó akkor valószínű
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
- Esetleg az itt leírtakhoz hasonló a helyzet?
4/4 A kérdező kommentje:
Hasonló abban hogy villog és gyakran lelassul a gép, vagy rosszabb esetben újra indul. De nálam azért jobb a helyzet: bios és op rendszernél nem villog, nincs csíkozódás, és nincs mutató ikon hiba (bár nem tudom mit jelent a mutató ikon :D).
2010. aug. 9. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!