Hogyan töltsem át a tönkrement monitorú laptop merevlemezéről a dolgokat a másik Laptopra?
Tönkrement a Dell Inspiron N5110 típusú laptopom és szeretném áttölteni a merevlemezéről a dolgaimat.
Egyenlőlre nem sikerült rájönnöm, hogyan tudom kiszedni a laptopból a merevlemezt meg nem tudom milyen kábel kell az áttöltéshez.
Az első válaszoló megoldása a legegyszerűbb. Csak akad otthol egy monitor, esetleg ha HDMI is van a gépen egy lapos TV is megteszi.
Még pen drive se kell hozná, csak megosztasz egy mappát a cél gépen, és a Dell -ról kitallózod, majd hajigálod belefele ami kell onnan.
#2 hozzászólás tényleg a legegyszerűbb, ha nem lenne elírva.
A Windows+R kombinációt bármennyiszer is nyomogatod, a csatlakoztatott monitoron/TV-n nem lesz kép, - inkább Windows+P kombinációt nyomj. (kétszer vagy négyszer)
Egy megjegyzés: ahogy látom N-es wifi van és 100Mbit LAN, szóval így pár GBájt még gyorsan átmegy, - de ha tele van egy 1TBájt HDD, akkor az elég sokáig eltart.
A laptopban lévő wifi adapter a 802.11b/g/n szabványokat támogatja.
Ebből a 802.11n a leggyorsabb.
Táblázat 6. sora: [link]
3-as!
Hol tudom megnézni, hogy mekkora méretű USB-tok való a merevlemezhez? Hol van megadva a merevlemez méret? A merevlemezt belerakni az usb tokba egyszerű?
Sajnos a töltőkábele a Laptopnak elkeveredett.
2.5" a szabványos méret.
Az SSD-k és nagyobb kapacitású HDD-k csak vastagságban térnek el (pár mm), a szélesség és magasság ugyanaz.
A linkelt listában lévő tokokba bele fog menni.
A "Top 1" szerintem megfelelő, de nekem van egy "Top 4"-hez hasonló modell.
Laptopokkal nem volt probléma, pár régi számítógépház előlapi USB kivezetésénél nem kapott elég áramot, - csak közvetlenül a hátoldalon az alaplapra csatlakoztatva.
Kimaradt egy összerakós videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!