5400 rpm elég képek, zenék videók tárolásához illetve akadály mentes (szaggatás) lejátszáshoz?
Figyelt kérdés
1 tb 5400 rpm-s winyoval akarom bővíteni laptopomat, egy 500 gb 7200 rpm-s hddn lenne a windows. szóval az új winyo adatároló illetve filemzős winyo lenne erre alkalmas?
+ azt tudom hogy laptopokba a 2.5 colos winyo kell de mi a helyzet a magasaággal látta 0.9 cm-et ez van most is a gépembe, de hírdetések között láttam egy 1,4 cm magaságut lehet ez nem férne be nekem?
2020. szept. 27. 20:46
1/2 anonim válasza:
Lehet. En nem koltenek 5400esre, helyette vennek egy 500 koruli ssd-t, a 7200as meg adattarolas. Kesobb meg mindig gondolkozhatsz, ha nem fersz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!