Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs kép bekapcsolás után....

Nincs kép bekapcsolás után. Mi lehet a baj? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Játszok a gépemen és egyszer csak lefagy.Oké kikapcsoltam és amikor legközelebb bekapcsoltam már nem volt kép a monitoron.Nincs síp jelzés. A ventilátorok felpörögnek. Látszólag minden megy de nincs kép. Megtisztítottam mindent a videókártyától a memóriáig.De így se ment. Aki tudja mi a hiba az legyen szíves írja meg.Talán új alaplapot kell venni? Vagy új videókártyát? Remélem nem.
2010. aug. 7. 16:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és a csatlakozások mindenhol jók.
2010. aug. 7. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a monitor ment tönkre? Az tűnik a legvalószínűbbnek (a régi CRT-m még be is füstölt, mikor kiégett, jól rám hozta a frászt :P), de kösd rá másik gépre, ha azon müxik, akkor a gépet kell feltúrni.
2010. aug. 7. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
De tökéletes világít rajta a led és kiírja hogy no signal.
2010. aug. 7. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor vagy alaplap, vagy videókártya, más tippem nincs.
2010. aug. 7. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Ok azért köszi:)
2010. aug. 7. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam ugyan ez volt, egy gigabyte lappal, amikor elkezdett döglődni.

Amikor először csinálta ugyan ezt a hibajelenséget, megölte a ramjaimat, vettem másikat, bízva abban, hogy csak az a hiba, működött is... 1 hónapig, aztán megint előjött ugyanez. Kipróbáltam megint másik rammal, de már azzal se volt jó, kiderült hogy az alaplap halt meg, és az új ramokat is vitte magával... :)

Szóval lehet akár ez is, de az is elképzelhető amit a többiek mondtak. Ha van rá lehetőséged próbáld ki másik rammal is. Vagy ha 2 ram modul van a gépben, próbáld egyenként külön-külön.

2010. aug. 9. 09:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most nem vagyok otthon de ha hazaérek kipróbálom. Remélem nem vitte magával a 2 darab ramot. Amúgy asus p5ql pro alaplapom van.
2010. aug. 9. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma az alaplappal volt hiba kicserélték úgyhogy már van gépem! Köszi a tippeket!
2010. szept. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!