Mennyire jó egy gépnek ha 0-24-ben megy?
Figyelt kérdés
Van egy régi gépem amit megcsináltam nas szervernek. És ennek kellene 0-24-ben mennie. Egy régi Intel Pentium 4-es processzor van benne, 2 GB ddr1-es memória és egy 400 wattos tápegység. Mi az ami általában az ilyesféle használatakor tönkre szokott menni? Mi a gyenge láncszem? Kibírná ezt a terhelést?2020. szept. 23. 22:29
11/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat
2020. szept. 24. 13:29
12/16 anonim 

válasza:

Na, nekem a laptopom egyszer , mikor két napig lefekvéskor nem kapcsoltam ki, csak alvóba raktam, akkor utána harmadik napon már nagyon akadozott, nem úgy funkcionált, de utána következő nap már tehát kikapcsoltam rendesen, és akkor visszaállt; ja és már asszem, szétizéltem addigra az aksit, tehát két napig folyamatosan töltőn volt.
13/16 anonim 

válasza:

*Ja tehát az a lényeg,hogy nem ajánlom a 0-24-ben menést.
14/16 A kérdező kommentje:
Most úgy megy hogy reggel be este ki.
2020. nov. 4. 23:41
15/16 anonim 

válasza:

Úgy jó -véleményem szerint #12-13. vagyok Tehát, ha reggel be este ki, úgy még bírja, úgy tud pihenni .
16/16 anonim 

válasza:

Ja, kell a pihenés esténként, olyankor regenerálódik a szilícium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!