Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenne pár kérdésem ps2-vel...

Lenne pár kérdésem ps2-vel kapcsolatban! Segítenél?

Figyelt kérdés

1. Lehet cserélni optikai meghajtót benne?

2. Lehet merevlemezt hozzá kötni?

3. Lehet rajta ps3-as játékokat futtatni? (pár videó erről tett tanú bizonyságot)

4. Ha ki chippelem tényleg megy rajta a másolt játék?

Ha valamelyikre tudod a választ akkor kérlek segíts!

2010. aug. 7. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A 4.kérdésre biztosan igen a válasz. Ezért is csinálják...
2010. aug. 7. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Szerintem lehet nem biztos,de inkább megéri már egy újjat venni mert az nagyon drága

2. Szerintem nem lehet

3. Teljességgel lehetetlen,azok a videók hamisak voltak.Még a legtöbb PS3 se tud PS2 játékokat lejátszani,akkor a PS2 hogy tudna?Majd hülyék lennének akkor az emberek megvenni a PS3-at.A PS3 játékok egyszerűen nem lennének képesek futni PS2-őn akármilyen hackel-sem,mert annyira jó grafikájuk van

4. Igen,de jobb ha a Slim-et chippeled

2010. aug. 7. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
1.Mármint új PS2-őt venni
2010. aug. 7. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző kettő vagyok.Most néztem meg a 2est és lehet csatlakoztatni hozzá pl Pentdrive-ot
2010. aug. 7. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja azt tudom hogy pendrive-ot lehet csatlakoztatni de szintén láttam olyan vidit amibe megcsinálja hogy egy 250Gb-os hdd-t ráköt. Link: http://www.youtube.com/watch?v=BkIGXXPPHvs És akkor lenne még egy kérdés. Mi a különbség a slim meg ezek között? melyik a legjobb? mért jobb a slimet chippelni?
2010. aug. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!