Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új tápot cseréltem, emiatt...

Új tápot cseréltem, emiatt nincs kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma raktam bele egy régebbi gépbe egy újonnan vett 500 wattos Chieftec tápot, és megy szépen halkan a gép, de nincs kép... már HDMI-vel is próbáltam meg máshogy is, de semmi... Van egy másik gépem az elég új és erős, abból kivettem a tápot azzal volt kép.

2020. szept. 22. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Videokártyáról beszélünk? Kap saját tápot? (Ha van rajta aljzat hozzá.)
2020. szept. 22. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:
a vidikari gtx 750, rákötöttem a pcie-t 2*3as csatis volt
2020. szept. 22. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
És a gép amúgy elindul? Csippan induláskor, rendszer betöltődik (LED vagy HDD fejmozgás hangja)?
2020. szept. 22. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
az nem lehet hogy az előző táp több kakaót adott neki? mostani 500as meg keveset ad, és emiatt nincs kép
2020. szept. 22. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
neem, előbbi is 500as volt és márkátlan is, a gép amúgy elindul, mikor bekapcsolom fél sec-re felpörög valami nagyon, de utána egyből alap helyzetbe áll, és megy rendesen.
2020. szept. 23. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Ha másik táppal megy rendesen, és amúgy minden jól van bekötve, akkor érdemes lehet a tápra garanciális javítást vagy cserét kérni.
2020. szept. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!