Játék közben ezek megfelelő processzor hőmérsékletek?
Figyelt kérdés
Újrapasztáztam a PC-m processzorát és a kérdésem az, hogy a 39-48 C fok hőmérsékleti értékek mennyire számítanak jónak, megfelelőnek? Egy játékkal szoktam csak játszani, az pedig a League of Legends.2020. szept. 22. 10:49
1/4 anonim válasza:
Terhelés mellett ez nagyon jó érték. Bár az nem derült ki, hogy milyen processzor, lehet, hogy a LoL meg sem kottyan neki. Aida64-el csinálj egy terheléses tesztet, az megpörgeti kellőképp a procit, ha úgy sem forrósodik fel akkor hibátlan.
2/4 A kérdező kommentje:
CPU típusa: DualCore Intel Pentium Gold G5400, 3700 MHz (37 x 100)
AIDA-ban elinditottam a terheléstesztet. Hőmérséklet szempontjából a maximum 65 Celsius fok. Ez ideálisnak számít? Ezek szerint jól pasztáztam újra a gépemet? :)
2020. szept. 22. 11:12
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Ment a zöld kéz! Legyen szép napod! :)
2020. szept. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!