Program, ami összegyűjti a szükséges drivereket?
Figyelt kérdés
Windows 10-et tervezek telepíteni. Korábban használtam az IObit programját, de én jelenleg inkább másban gondolokodnék.2020. szept. 21. 17:33
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam *gondolkodnék.
2020. szept. 21. 17:34
2/7 anonim válasza:
hát az iobit se a legmegfelelőbb, de hasznos tud lenni néhány driver esetében. Win 10 automatikusan keres drivereket, frissítések telepítése stb. feladat kezelőben ellenörzöd, szám alapján keresel a driverre és csak a gyártó oldaláról töltöd le a legmegbízhatóbb.
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag csak a VGA driver ami szükséges, a többi driver telepítését a win 10 elvégzi.
Bár ez csak modernebb alaplapoknál igaz, a régebbi gépeknél leszeded az alaplap chip készletének a drivereit a gyártó honlapjáról, és kész.
4/7 anonim válasza:
Win10-nek már alig kell driver. Ami kell, azt jobb a gyártó lapjáról leszedni, mint ilyen hülye driverfinder programokkal vacakolni, amik ki tudja milyen malware-t tartalmaznak.
5/7 fukapapa27 válasza:
Pontosan ahogy a #4 válaszíró is írtam minden drivert a gyártó honlapjáról kell letölteni és nem mindenféle driver kereső programokkal végül is a gyártó tudja a legjobban melyik kell! :)
6/7 anonim válasza:
Én a driverbooster-t használom, mindent letölt és frissít, majd újraindítja magát. Értesít, ha van új frissítés és nem csak úgy játék közben 180-as a pinged, de nem tudod miért és volt olyan driverem, ami windows miatt rossz volt. Pl. Wifi adapter
7/7 anonim válasza:
A driverhub egész jó. Én azt használom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!