Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetséges az, hogy egy...

Hogy lehetséges az, hogy egy SD kártyát két külön eszközként érzékeljen a számítógép?

Figyelt kérdés
Egy programozási feladathoz kellett az SD kártyám, egy Lego EV3 oprendszerét kellett rátölteni és a robot arról olvasta ki a programokat és minden egyebet. Most, hogy már nincs rá szükségem, leformáztam, viszont észrevettem, hogy amikor behelyezem a kártyát a gépbe vagy telefonba, két külön sd kártyát lát, egy eredetit és egy LEGO_BOOT nevűt. Maga a kártya 128GB-s, és az utóbbi csak 47 megabytot vesz el belőle. Tudom használni rendesen egyszerűen csak kicsit zavaró, hogy ott van egy random meghajtó. Lehet ezzel valamit csinálni?

2020. szept. 19. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A lemezkezelővel töröld le a kis partíciót és csapd hozzá a nagyhoz.
2020. szept. 19. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

cmd

diskpart

list disk

sel disk sdkártyaszám

clean

exit

exit

Utána Lemezkezelővel partició.

2020. szept. 19. 11:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lemezkezelővel partició mit takar pontosan?
2020. szept. 19. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Startgombra jobb klikk, Lemezkezelőre katt, ott látni fogod a meghajtókat és a köteteket. Az SD-re jobbklikk és partíció létrehozása, vagy hasonló. Párszor OK-ot nyomsz, ha végzett, olyan lesz, mint újkorában.
2020. szept. 19. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Lemez: ez nem újmagyarul van és nem azt jelenti hogy LEveszed a MEZedet és pucérra vetkőzöl.. ;P

Majd a suliban elmondják mi az a lemez és hogy kell a partíciókat kezelni LEMEZkezelőben. :)

2020. szept. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!