Hogy lehetséges az, hogy egy SD kártyát két külön eszközként érzékeljen a számítógép?
Figyelt kérdés
Egy programozási feladathoz kellett az SD kártyám, egy Lego EV3 oprendszerét kellett rátölteni és a robot arról olvasta ki a programokat és minden egyebet. Most, hogy már nincs rá szükségem, leformáztam, viszont észrevettem, hogy amikor behelyezem a kártyát a gépbe vagy telefonba, két külön sd kártyát lát, egy eredetit és egy LEGO_BOOT nevűt. Maga a kártya 128GB-s, és az utóbbi csak 47 megabytot vesz el belőle. Tudom használni rendesen egyszerűen csak kicsit zavaró, hogy ott van egy random meghajtó. Lehet ezzel valamit csinálni?2020. szept. 19. 11:29
1/5 anonim válasza:
A lemezkezelővel töröld le a kis partíciót és csapd hozzá a nagyhoz.
2/5 anonim válasza:
cmd
diskpart
list disk
sel disk sdkártyaszám
clean
exit
exit
Utána Lemezkezelővel partició.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lemezkezelővel partició mit takar pontosan?
2020. szept. 19. 12:25
4/5 anonim válasza:
Startgombra jobb klikk, Lemezkezelőre katt, ott látni fogod a meghajtókat és a köteteket. Az SD-re jobbklikk és partíció létrehozása, vagy hasonló. Párszor OK-ot nyomsz, ha végzett, olyan lesz, mint újkorában.
5/5 anonim válasza:
Lemez: ez nem újmagyarul van és nem azt jelenti hogy LEveszed a MEZedet és pucérra vetkőzöl.. ;P
Majd a suliban elmondják mi az a lemez és hogy kell a partíciókat kezelni LEMEZkezelőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!